2007-08-03: Monterade i dag upp ett handfat i Garaget å drog slang å så till avloppet. Det blev riktigt bra. När jag ändå va å handla handfatet så passa jag på å köpa ett kassaskåp till nycklar å sånt osm vi har i garaget.

2007-08-02: Tänkte byta till orginal bromsarna idag för mina WP pro belägg e tok slut, men se det gick inte då ena bromskolven i ena oket inte fungerar osm den ska för den går inte att trycka in så man får dit beläggen så det blir till att rekonda odm eller fixa nytt beggat. Åkte då till Mekonomen å kolla om dom typ hade några belägg som va likadana som mina WP pro men icke sa nicke. Men Stjärnana ringde Realcar å dom hade i vingåker så dom dyker upp på onsdag så då sitter dom riktiga bromsarna kvar tills dess. Skönt å slippa köra med orginal för bromskraften behövs ;-). Jag bytte osså till PIAA Xtreme White lampor i p, halv å hel -ljusen så nu lyser det satan så najs igen.

2007-08-01: Va på Söderstadion idag å kolla in när Bajen krossade ;-) MFF med 1-0 som gjordes av Paulinho i den 8:e minuten på en riktig kanon pass av David. Tyvärr va det någon/några idioter osm kasta in grejer på planen en bit in i andra så matchen blev stoppad i ca 10 minuter. Som tur va så spelade dom klart matchen men lär bli böter för Bajen... Blir så trött på sånna där jävlar som skall förstöra för alla andra. Hopppas dom har personen på bild så denne inte får gå å kolla någon med match på några år...

2007-07-19: Kollade idag varför frambromsarna skrapar i å det berodde ju på att beläggen va tok slut. Jag passade även på att höja bilen lite i bak typ 1 cm blev det så nu hoppas jag den inte skrapar i något mer när man kör i gupp eller konbana. New York nästa.

2007-07-18: Va å kollade in när Bajen spelade mot kamlar på söderstadion. Det gick ju bra det för Bajen van efter mål av Petter i 30:e minuten på en kanon pass av Paulinho. Det var verkligen 3 välbehövliga poäng så nu ligger Bajen femma i tabellen. Men det såg lite rörigt ut i försvaret som vanligt. Märks att Kingson va en mycket bättre målvakt och tog för sig mer än både Benny och Erland.

2007-07-17: Kopplade in ängla ögonen ikväll. det tog sådär 1,5 timme att dra alla kablar å koppla in ström brytaren. Bilder finns i Galleriet.

2007-07-16: Monterade dit mina nya framlysen idag. Det blev riktigt snyggt. Nu e det kvar att justera dom å sen koppla in ängla ögonen som dom även har. Monterade även dit nya fjädrar som skall hålla i ljus boxen så nu borde den sitta still å inte skaka så mycket. Skruvade även dit en skruv som jag missat på ena skärm sidan när jag monterade dit backspeglarna. Bilder finns i Galleriet.

2007-07-14: Har ikväll byt bromsoken på den vänstra sidan för det var problem med bromskolarna där. Passade även på att byta bromsskivor runtom och det belv även nya belägg bak. Dock så upptäckte vi att handbromsen på höger bak satt fast så den får man ta å åtgärda vid ett annat tillfälle. Arbetet tog Stjärnan å mig ca 6 timmar, helt sjukt men det kändes typ bara som 3. Måste va för man har semester ;-) Det e på Volvon alltså som vi bytt.

2007-07-11: Vi monterade tillbaka turbon på *:ans subba, men inte faaan försvann det pipande/tjutande ljudet för det så det är alltså inte turbon som e trasigt utan det måste va så det läcker i någon tryckslang, insug eller liknande.

2007-07-09: Vi monterade bort *:an turbo på hans subba för att vi tror att den börjar gå sönder då det tjuter typ vid 4k varv. Det tog ju sin tid att montera bort den. Vi fick ju typ ta bort en hel massa för att få bort den men men nu är den iaf lös.

2007-07-07: 2:a Lunda racet för iår är avklarat. Idag så regnade det hela tiden när vi körde på Lunda så det gick brett för dom flesta :-D. Det är faktiskt första gången vi har haft regn sedan vi började köra på Lunda. Det blev en trelvig dag iaf trots regnet. Det stoppar ju inte oss för att köra konbana. Banan va upplag i en högfarts del och en lågfarstdel så det va en riktigt rolig bana å vi sladdade frisk på det blöta väglaget. Bilder finns i Galleriet.

2007-07-06: På kvällen idag så va det vatackning av Pata å Trodan för dom skall sluta på firman å börja på nya byggen. Vi började på Gretas vid 16-tiden, där satt vi fram till typ 23-tiden då vi gick in å upp till Garbos å partade vidare.

2007-07-05: Farsan å jag fixade till motorhuven så den inte tog i skärmkanten längre, dock siter den inte helt perfekt än men det ska nog gå att fixa. Viu monterade även dit spolarmunstyckerna på huven å fick till så att dom fungerar bättre än förut, det berodde på att en av skarvarna var igensatt av skit men det löste vi genom att köra tryckluft igenom slangen å då släppte skiten. Jag passade även på att byta soppafilter, oljefilter och olja på bilen.

2007-06-29: Hämtade mina nya Qaud fram lysen idag. Får ta å montera dom någon dag, tror jag dock måste fixa en knapp till angel eyes:en men dem kan man koppla in sist av allt. finns bild på lyserna i Galleriet. Har även gjort lite uppdateringar på hemsidan.

2007-06-27: Kollade in när Bajen krossade Götet ikväll på söderstadion med 3-1. Bajen spelade hur jädra bra som helst i första. Bästa halvleken på bra länge som jag sett av Bajen.

2007-06-26: Kvällen ägnades åt att montera dit min nya Seibon Kolfiber huv på Imprezan. Det blev ju kanon snyggt. Dock kvarstår det att justera in den å sätta dit spolarmunstyckerna. Mina nya Quad Lights lampor är även på g från england så förhoppningvis så dyker dom i nästa vecka. Bilder finns i galleriet.

2007-06-25: Nu har man precis kommit hem från 5 dagars ledighet å midsommar firande på päronens landställe i hälsingland. Vädret låg runt typ 17-23 grader å mestadeles sol. Dagarna ägnades åt att gräva i trädgården, flytta stenar å sen byggdes det en altan på typ 20 kvm. Bilder finns i galleriet HÄR.

2007-06-19: Va å kolla in Bajen krossa dif på Råttsunda idag. Bajen spelade mycklet bättre sett över hela matchen än dif. Dock va det inte 100%igt stabilt hela tiden men men det blev ju en lätt seger till slut. Slutresultatet blev 2-0 till Bajen.

2007-06-16: 1:a Lunda racet för iår är nu avklarat. Vädret va kanon typ 20 grader å en fet sol. Vi la ut en lagom lång å tajt bana så man behövde inte växla annat än i starten. Det va en jädra skillnad me dom nya d2 dämparna på bilen än me orginalen. Men nu märks det att man verkligen skulle behöva R-däck på bilen när man ska köra konbana. Bilder finns i galleriet.

2007-06-15: Nu har äntligen min nya kolfiber huv från Seibon dykt upp. Jag va å hämta den idag osså dumpade jag in den i garaget så nu blire till å montera den, lär bli efter midsommar. finns bilder på den i Galleriet. Kvällen bederevs i rålis med en bunt kollegor. Vi lirade lite kubb å drack en del bira.

2007-06-10: Dagen började me at dra ned till hökarängsbadet å bada lite, det va riktigt varmt i vattnet skulle tro typ 20-21 grader. PÅ eftermiddagen kvällen så drog jag å Fredrik ut till hhans båt å tog oss ut till en ö där vi grillade lite körv å bara njöt av det fina vädret. I vattnet va det typ 18 grader. Finns iblder på det i Galleriet HÄR.

2007-06-09: Va å kolla in Hot Wheels Monster Jam på Ullevi i götet idag. Som tur var hade vi skugg platser. Det va en riktigt najs show å bra racing. Mycket bättre än i globen, dom kunde ju köra mycket snabbare å hade många fler hinder å större bana att leka på. Det var ju även kanon väder med typ 31 grader i götet. Resan ned med Volvon blev ju en upplevelse då den typ 1 km innan ullevi helt enkelt bara stannade, skit skumt, troligen berodde det på värmeslag på nån givare i motorn, men vi han itid iaf vi missade bara presentationen av förarna. På hemvägen gick den ju bra igen, dock körde det lite mer lagligt då ;-). Bilder finns i galleriet HÄR.

2007-06-08: Hjälpte *:an byta olja, bromsolja å bromsklossar fram på hans bil idag. Fy satan va pinnarna som håller i bromsklossarna satt fast. Hittade även felet på att det läckte från ena kompressorn, det va en spricka till snabb kontakten. Får försöka komma på hur man skall laga den eller kanske får en ny på garantin.

2007-06-07: Idag så hade vi storstädning i garaget så nu ser det mycket najsare ut å det finns gott om plats. Läs mer på 2fat.se.

2007-06-06: Meckade med Imprezan idag. Bytte först bromsolja till Motul RBF 600 me 312 graders kokpunkt. Så nu har man fräsch olja till första Lunda träffen. Passade även på att byta mina p-ljus fram så va trasiga. Gjorde även justering av handbromsen så nu tar den lite tidigare än förut. Farsan å jag bytte även vänster spindelled på Volvon som dom slog ned på på besiktningen så nu e det bara å besikta igen. Tog oss typ 3-4 timmar att få bort den gamla, snacka om fast rostad den va men me rätt verktyg så gick det bra till slut.

2007-06-05: Va å kolla in Bajen krossa Masarna hemma på Gubbis. Riktigt kanon väder va det å typ 23 grader. Även Biffen å *:an va där å kolla. Det slutade 62-34 till Bajen.

2007-05-28: *:an å jag pillade med deras pundar golf, vi tror vi har lyckats fixa den genom att byta Tändkablar, tändstift, Rotor å Fördelare. Men det lär märkas efter den har körts ett tag. Vi passa även på att byta till sommardäck på den.

2007-05-19: Va å kolla in Speedway på Gubbis där Bajen mötte Rospiggarna. Det va en jämn å bra match som Bajen vann med 51-45. Bilder finns i Galleriet HÄR.

2007-05-19: Va å kolla in Realcars Vingåkra träff vid deras huvudkontor i Vingåker. det va typ 50 bilar som ställde ut å Mita´s bil kom på tredje plats. Det e ju lite jobbigare å mindre bekvämt att åka i imprezan nu när coilovers är monterade, det harj u blivit lite stötigare.

2007-05-15: Va i garaget å mätte mina bromsbelägg så att jag kan beställa rätt modell från Winner Power i Tyskland.

2007-05-11: Så där ja nu har *:an å jag monterat dit coilover kittet på min bilen. Det märks skillnad när man kör med hård inställning mot mjuk. Blev inte så jätte stötig som man trodde den skulle bli med mjuk unställning inställd. Det blev som att köra en helt annan bil än förut. Bilder finns i Galleriet.

2007-05-09: Hjälpte farsan montera dit tanken på hans astra som han har tätat å så så nu skall det inte läcka något mer ur den längre.

2007-05-04: Monterade dit min D2 coilovers där bak på bilden idag. Dock sänkte vi lite för mycket så det skrapar i i varje kurva å gupp så det blir till å skruva loss å höja lite en annan dag å även montera dit coiloversen där fram osså. Märkte dock att det genast blev bättre väghållning men lite stötigare blev det ju allt.

2007-05-03: Hjälpte Farsan ta ned tanken på hans Astra så att han kan försöka täta den. Blir mycket lättare att göra det när man har den på backen å inte uppe under bilen så förhoppningsvis så kan det äntligen bli tät nu. Tog även med en gammal soffa till garaget så man kan sitta å vila sig i ;-).

2007-04-30: Hjälpte Blad idag att byta bromsar på hans 3000gt. Vi bytte alla skivorna och alla beläggen till betydlig mycket bättre så nu stannar bilen rejält snabbare än förut. Det blev även ett olje byte på bilen. Vi hade även tänkt byta avgas systemet men det hoppade vi å ska göra det en annan dag.

2007-04-26: En polare å jag blev inbjudna till Audi S Power Tour 2006 (vet inte varför dom inte döpte den till 2007) som innebar att man fick komma å provköra dom flesta av Audi´s S bilar som dom har. Det va riktigt najs att får göra det. S6 å S8 e ju riktiga landsvägskryssare men har ett najs acc å går även riktigt bra på kurviga vägar. Det va en roligt kväll får man säga att får provköra dessa bilar. De bilar dom hade var S3 (265 hk), S4 (344 hk), S6 (435 hk), S8 (450 hk), Q7 (350 hk), TT (250 hk), Allroad (350 hk). Det fanns även Cab modeller av TT å S4, tyvärr så hade RS4:an gått sönder så den fanns ej att tillgå. Länk till S-modellerna HÄR. Bilder finns i galleriet.

2007-04-24: Blev bjuden av en leveratör idag att först ha Whisky provning å sen gå på matchen mellan ajk å Bajen på råttsunda. Tyvärr så torskade Bajen trots att man ägde hela matchen. Det va första förlusten på 6 matcher mot ajk. Vi satt på östra övre nära Bajen klacken. Bajen ägde tifot men gnaget klacken var flest folk så dom lät mest, men så är det när det är borta derby.

2007-04-16: Fick min HDTV box från comhem idag, mycket najs bild på HD kanalerna. *:an å jag va även ute å hade en liten fotosession av våra bilder. Bilder finns i galleriet.

2007-04-14: Va å kolla in Bajen krossa Trelleborg FF på Söderstadion i ett kanon väder med typ 20 grader å Sol. Det va 13227 pers på matchen, mycket bra.

2007-04-01: Efter Elmia så drog jag direkt upp till morsan å farsan landställe där påsken firades. Vi va även över å hälsa på Mormor å Morfar. Finns bilder i galleriet.

2007-04-01: Åkte med Hasse ned till Elmia idag. Vi passerade dock förs linköping där det blev byte av inredning i Hasses bmw på rekord tid, tror det tog max 30 min. Väl i Elmia så gick vi å kolla in typ allt tog oss typ 4:a timmar så man va ju ganska trött i benen innan man satt sig i bilen igen å åkkte hemåt. Bilder finns i galleriet.

2007-04-01: Va å kolla in Bajen-Våleregna på söderstadion, det va en träningsmatch. Bajen hade typ allt spel å backlinjen såg riktigt bra ut så nu e man lite lugnare inför premiären av allsvenskan. På kvällen så drog jag till garaget å fixade till monteringen av min backspeglar så dom sitter lite snyggare, hjälpte även farsan me hans läckande tank. Sedan dök *:an upp å vi bytte avgas system på hans bil så han fick det rätta systemet på plats igen så han kan gasa å det låter lite najsare.

2007-03-31: började dagen me att dra till farsta däckcenter där dom krängde på däcken på mina nya fälgar. Sedan bar det av mot garaget å montera dit fälgarna på bilen. hjälpte även farsan i garaget med hans läckande tank, nu är det nästan tätt blir till att täta lite mer en annan dags så skall det va klart sen. Det finns bilder på dom nya fälgarna i Galleriet nu.

2007-03-30: Bytte till sommardäcken på volvon idag. Hjälpte även farsan med att täta hans läckande bensintank, tyvärr så fick vi inte riktigt tätt men det ska vi försöka fixa till imorgon. Jag passade även på att köra imprezan genom en automattvätt så nu är den super ren, det krävdes dock den dyraste å bästa tvätten + extra avfettning för att få den ren. Kolfiberhuv beställd från PBZ :-D.

2007-03-23: *:an å jag va å kolla in Sport & Prestigebilsmässan, MPH - på Factory i nacka. Fanns ju en hel del nya top of the line bilar, synd bara mässan va lite öiten för 120 spänn i inträde. Kolla i galleriet för bilder.

2007-03-22: Idag när jag testade fälgarna igen med hjälp av Hasse så passade dom direkt på bilen... hmm undrar vad jag gjorde igår när jag provad... jaja skönt dom passa :-).Vi lyckades även byta Hasses bussningar idag efter det han pratat med bmw så vi visste hur vi skulle gör tog oss ca 1,5 timmer å göra det å hans bil är mycket stabilare på gatan nu än förut. Inte så konstig som dom gamla bussningarna såg ut.

2007-03-21: Skit osså dom nya fälgarna funka inte för odm tog i bromsoken i fram, kanske kan funka me spacers men då lär man nog behöva skärmbredda bilen osså får se hur man kommer göra. Försökte även hjälpa Hasse på jobbet byta främre bakvagnsbussningen på hans BMW men dom nya han hade va typ 5 mm för stora så det gick fan inte å få dit dom. Vi får försöka vidare en annan dag när han snackat me BMW om han verkligen fått rätt bussningar.

2007-03-19: Va å hämta min nya fälgar på posten idag, tänkte provmontera dom på onsdag å se att allt passar innan jag lsänger på däck på dom. *:an, Jag å Mackan bytte även *:ans avgas system på hans subaru inför besiktningen. Jädrar vad 1 av 5 skruvar satt fast men till slut så fick vi loss även den.

2007-03-03: Nya fälgar beställda från Svenskagrossisten i Tierp. Det blev ASA Pirate (Racing GT Black) 7x17 (F610) 5/100.

2007-02-14: Va å hämta min fälg på intera idag där den nu hade blivit uträtad så nu e den hel igen. Köpte mig även nya hjulmuttrar å låsmuttrar. Va dax å byta ut mina gamla som börjar bli utslitna. Tittade även på felet på den högra högtalaren fram och konstaterade att det e slutsteget som inte mår så bra så farsan ska kolla över det, troligen är effektsteget till höger fram trasigt.

2007-02-13: Hjälpte Hasse attbyta ut hans bakfjädrar på bilen å vi monterade även dit hans fjäderbensstag både fram å bak. Tur Sören va där så fick vi expert hjälp att få bort fjädrarna bak.

2007-02-11: Fälgen inlämnad till Intera nu så får se om dom kan lyckas räta till den.

2007-02-11: Skruvade loss bakhjulet som jag skall lämna in imorgon till intera så dom kan rikta fälgen åt mig. Hittade äntligen till slut felet med att slutstegen stängdes av ibland. Det som va fel vara att säkringen glappade i sin hållare så att ibland blev det ingen kontakt i säkringshållaren, det är nu åtgärdat med hjälp av några brickor som pressar säkringen på plats så den inte glappar.

2007-02-09: Åkte ned till däckia här i farsta för att kolla om dom kunde balansera om min vänstra bakfälg som jag råkade crasha in i en trottoarkant me, tyvärr så gick ju inte det så va bara å dra till intera i länna. Så nu skall jag lämna in den på måndag till dom så får dom rikta fälgen åt mig.
På kvällen så va jag å Stefan å kolla in träningsmatchen mellan Baje och Örebro på Torvalla IP i Haninge. Bajen vann matchen me 1-0 på mål av Castro-Tello. Det va runt 600-700 pers på plats trost att det va typ -5 grader ute. Sebban blev nockad i mitten av andra så det blev spelstopp ca 15 min tills Ambulansen dök upp å hämta honom. Hoppas det inte är alltför allvarligt.

2007-02-08: Va å kolla in Bajen Handboll me Leffe å Jörgen från jobbet. Bajen började kanon å tog en 4 bollars ledning direkt men efter det så blev matchen jämnare och typ mitt i andra så ledde skövde me 1 boll men sen storspelade Micke i målet å Bajen kunde draifrån å vann tillslut me 33-29.

2007-02-06: Stjärnan å jag hjälpte Hasse att byta ut sina framfjädrar som var raggar kapade mot nya HR fjädrar så han kunde åka å besikta isn BMW. Fyyyyyy saaaatan va bultarna till dämparna satt fast men tillslut så lyckades Stjärna ta i för kung å fosterland å få dom å lossna. tog oss ca 4 timamr att byta i fram så nu skall vi byta i bak någon dag osså.

2007-01-27: Fan skit osså, tv:n i vardags rummet craschade imorse. Helt plötsligt försvann bilden osså började det lukta brända komponenter. Den va ju iofs typ 7 år gammal å står å går säkert minst 8 timmar varje dag å ännu mer på helgern. Jaja nu blir man tvingad ;-) å köpa sig en 42" plasma tv istället :-D. Sådär ja nu har man varit å införskaffat sig en nya tv. Det blev en Panasonic 42" plasma (TH-42PV60E). Så nu kan man se på tv igen. Satan va mycket bättre upplevelse det blev när man kollar film med stor bild å bra ljud :-D. Tack till Starflake som rekommenderade den ;-).

2007-01-26: Eftersom jag va ledig idag från jobbet efter en jour vecka så passade frasan å jag på att byta både servo och växellåds -olja på 760in. Vi bytte även tändstiften, dom satt fast som satan å troligen inte bytta på hur länge som helst så nu går bilen bättre än förut. Tog även några bilder på 760in. Dom finns HÄR

2007-01-25: Va å kolla in MC mässan "På Två Hjul" som gick av stapeln på Älvsjö Mässan. Det fanna en hel del balla å coola hojar. Bilder ifnns i galleriet.

2007-01-21: Jag å Stjärnan va ute å lekte lite i snön idag ute i jordbro. Vi filmade å fotade lite så det kommer upp bilder nån dag. Det e ju så himla kul att sladda omkring i snön :-D. Vi vill bara hitta oss en lite större plats där man kommer upp i mer fart så det blir lite bättre filmer.

2007-01-20: Började dagen me att jobba typ 4 timmare å då märkte jag att meckandet me remote kabeln hade hjälp för nu stängdes inte slutstegen av ibland. Väl hemma igen så kolla jag in Liverpool-Chelsea (2-0). På eftermiddagen så drog jag in på byn å kolla bio (Departed) det va en helt okej actionrulle. Efter bion så hade det ju börjar snöa så då sladda jag omkring en massa på lite olika parkerings platser mm. Finns bilder i Galleriet från kvällens bravader i snön. Bilder HÄR

2007-01-17: Meckade lite me bilsteron i immprezan idag. Jag försökte fixa till det glapp som det verkar va i slutsategen eller som jag tror det är remote kabeln som glappar för ibland stängs båda stegan av helt plötsligt fast stereon går fortfarande. Så nu får vi se om det hjälper.

2007-01-16: Idag så fixade vi dit en ny tryckregulator på kompresosn så nu får vi ut 8 bar istället för 4,5 som den gamla bara kunde få ut innan den började läcka luft. Så nu fungerar mutter smackern å dom andra verktygen betydligt bättre.

2006-12-15: Bilen besiktad å klar nu. Va å hämta den på lunchen idag. På kvällen va det jul / inflyttningsfest på jobbet å den va najs.

2006-11-29: Blad å jag hade en planeringsdag för hur våran resa som vi tänker göra över jul och nyåret skall gå när i åker iblen ned mot prag via lite andra europeiska städer. Hemsida för det lär ydka upp snart ;-).

2006-11-27: Kom på i helgen att jag missat å besikta Volvon. Kollade in på bilprovningens site å såg att jag har haft körförbud från 1 oktober, har ju bara kört 2 månader me körförbud ;-). Så va å besikta den i morse å det dom klaga på var en dålig spindelled i och ett trasigt p-ljus. Har nu på kvällen bytt dom grejorna så nu kommer farsan å besikta bilen igen imorgon. Skönt när det är lätta grejor att fixa.

2006-11-26: Va å kolla in Svenska Bilsportmässan med Mike som gick av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö. Det fanns en hel del coola bilar där å många racing bilar. Efter mässan så drog vi in till stna å tuggade mongolian barbeque, gott satan. Till sist så drog vi iväg till Heron city å kolla in nya Bond rullen. Den va kanon bra. Det finns biler från Mässan i mitt galleri.

2006-11-24: LÖÖÖÖNING. Va nere hos TC å slängde in en annan katalysator då den som sitter på mitt gamla system är trasig. Så det blev en skön lång lunch för *:an å mig :-D.

2006-11-23: Va å kolla in matchen Bajen-Bröndby i Royal League som gick av stapel på söderstadion. Det va bajens andra match i RL och tyvärr så blev det förlust me 3-2, men det blir ju så när Bajen försöker spela på resultate å backa hem sista 25.

2006-11-21: Bilen inlämnad till TC för meck. Dom trodde det va slut på belägg fram som gjorde att abs lampan lyser.

2006-11-20: Nu har man fått en ny framruta på bilen, äntligen så slipper man den feta sprickan. Meckade dit mina gamla bromsar bak på bilen då ABS lampan började lysa strax efter det att jag hade bytt till dom nya. Tyvärr så hjälpte inte det för den lyser iaf, kanske är någon givare som har kraschat. TC kanske har någon bra idé på vad det kan vara.

2006-11-19: Har kollat över bilen inför besiktningen. Bytte ett trasigt p-ljus å passade även på att byta torkarbladen å fylla på spolarvätskan. Så på tisdag ska TC mecka lite me den å göra den helt klar för besiktning. Å imorgon e det dags å få framrutan utbytt så man slipper den feta sprickan som den har idag.

2006-11-18: Va å kolla in Bajen-Lilleström i Royal League på Söderstadion. Matchen sluteade 1-1 å den va sådär. Tyvärr så var domaren helt skum, verkar nästan som om han inte kunde fotbolls reglerna. Men Bajen ska va nöjda med 1-1 när man har hela domar trion emot sig.

2006-11-16: Monterade in DLS 5 1/4 i fram dörrarna på Volvon. Det blev bra mycket bättre ljud. Monterade även in min gamla Sony stereo med Md som jag hade liggandes. Det va synd min Sony xpload 6.5 tum inte fick plats i dörrar där bak. Får ta å leta reda på några andra 5 1/4 tum talare även dit.

2006-11-12: Blad å jag försökte få dit orginal ic:n men tyvärr så sprack det på att vi inte hade en ic slang som typ ska se ut som ett S å va 2,5 i ena änden å 2 tum i andra å typ 1 dm bred. Va lite surt så nu får man leta reda på en sån slang eller komma på någon annan lösning på problemet.

2006-11-11: Så där ja nu sitter ivnterdäcken på subban så nu vill jag ha massor av snö så man kan ut å leka :-D. Va å köpte en slang som behövs till orginal ic:n osm jag å Blad ska fixa till imorgon.

2006-11-06: Jag å Stjärnan började kika på att få min bil besiktningsklar. vi kom typ fram till hur vi ska göra nu, lite frågetecken bara men do mska nig lösa sig. Vi pillade även lite me Anglian så vi vet vad vi behöver köpa in för morgondagens meckande. På hemvägen hände det något skumt det sa liksom plopp om bilen å sen laddade inte turbon som den skulle men hittade felet snabbt en av rören till ic:n har lossnat. Får kika på det någon dag.

2006-10-30: Såå där ja nu har man bytt till vinterdäcken på 760:in. Bra å ha det på en av bilarna utifall snön kommer snart ;-). Inte likt mig å byta i tid ;-).

2006-10-27: Idag så va det party tajm för våran enhet på jobbet. Vi började på stamstället stringfellows å sen drog vi vidare till Berns där vi mötte resten av gruppen som kommit uppp från Örebro. Sedan drog vi till Wallmans salonger å käkade å kollade in deras show dom kör. Det va en helt okej show å trevlig underhållning å god mat. Efter det Wallamans stängt så drog jag å en bunt till vidare till ankaret å festade ännu mer å till sist så avslutade dom sista på Casinot. Klockan han typ bli halv sex på morgonen innan man var hemma igen :-D.

2006-10-26: Drog till Lelles Mc butik i uppsala nu på kvällen med Fredrik då han hade sett dom hade fet rea på MC kläder och att dom hade öppet till kl 24 så bara å dra dit efter att ha sett klart på matchen mellan häcken å Bajen som slutade oavgjort 0-0 på en riktigt dålig vattensjuk plan. På Lelles så hittade jag både byxa å jacka för mc åkning. Det som saknas nu e ryggskydd, handskar å skor. Lär ju bli fler reor så man kan hitta det osså för en billig penning.

2006-10-21: Va å kollaq in filmen World Trade Center på filstaden i Vällingby. Det var en helt okej film, hade ju inte direkt några förväntningar på den. Fixade även till mitt fyr punktsbälte så det sitter som det ska nu. Det satt lite fel förut så ena bältet var längre än det andra.

2006-10-06: Idag så va det dags för lite paaaaarty med gamla å nuvarande kollegor. Vi började på Patricks på götgatan å kvällen slutade på Kellys :-D. Det är alltid kul å träffa gamla kollegor åså det blev en riktigt najs kväll på byn.

2006-10-03: Va å köpte mig en ny liten smidig ultrakompakt kamera idag på MediaMarkt. Det blev en Pentax Optio A20 på 10 mpixels å 3ggr zoom. Den väger typ bara 140 gram å den är väldigt smidig i sitt format så den är lätt att ta med. Köpte med ett 2 gb SD kort så man får plats med en mängd bilder. MediaMarkt va 100:- dyrare än att köpa den på internet så det va ju najs å man fick den ju på engång :-).

2006-09-29: Nya layouten på sidan lanserade jag idag som ni ser ;-). Det osm kvarstår är att byta ut bilden på första sidan så det blir en bild på min impreza istället. Men den blir först bytt när ja å *:an orkar fotta några najsa bilder på den. Även lite jobb med loggan kvarstår att fixas till.

2006-09-19: *:an jag tänkte mecka dit mina nya Coilovers idag men när jag kom till garaget så fanns det inget ström så det blir inget meckande idag.

2006-09-18: Fortsatte arbetet med mitt nya scoop (luftintag). Det va lite marigt att får bort själva ramen från den planka som jag använt som underlag men det gick till slut så att jag kunde plasta ett lager till på undersidan. Nu är det bara kvar att slipa till den så den sitter perfekt och få dit gallret men det blir en annan dags arbete.

2006-09-14: Va å hämta min bromsklossar hos TNT idag å åkte direkt efter det å hämta mina D2 Coilovers på posten. Det blir till å montera dit det till helgen skulle jag tro. Tog några bilder på grejorna som jag lagt upp i galleriet. Har som vanligt gjort en liten sjat för Prag resan. Den hittar du under subdomäner å Prag 2006.

2006-09-10: ABS lampan började lysa idag fattar dock inte varför men får ta mig en titt på det vid ett senare tillfälle.

2006-09-09: Resa till Prag bokad å klar. Vi (jag och Anders) kommer dra 11-16 oktober ned å träffa Mange i Prag.

2006-09-09: Monterade in mitt fyrpunktsbälte som jag köpte förra veckan. Skruvade faste det i stolsfästerna och sedan runt fjäderbensstaget där bak. Kolla i Galleriet så finns det biler. Började även med plastningen av ett nytt scoop eller rättare sagt ett nytt luft utsläpp som jag ska ha istället för scoopet på motorhuven.

2006-08-30: Va på realcar idag å köpte fyrpunktsbälte till förarsätet och även racing handskar till mig själv. Nu ska man bara montera bältet någon dag, men det lär bli först när jag fått monteringsgrejorna för hatthyllan så det går att göra jobbet.

2006-08-29: Jag å Biffen va å kolla in Bajen speedway idag när dom mötte Masarna på Gubbis. Matchen slutade 56-40 till Bajen. Bilder finns HÄR.

2006-08-28: Kollade in Bajen fotboll som alltid (har säsongskort). Va ju ingen direkt rolig match för bajens del. Dom hade ju ett antal chanser men tog ju inte vara på dom som dif gjorde. Sedan va det ju inget kul det som hände... men egentligen tycker jag dom borde brutit matchen redan tidigare när dif fansen kastade in grejor på domaren...

2006-08-13: Idag så va det dags för 2 Fat racings 3:e Race på Lunda. Det va helt okej väder lite mulet å det kom liiite regn men det gjorde inget för vi hade det kanon najs iaf. Bilder kommer när jag kommer hem från Landet. Bilder finns HÄR.

2006-08-10: *:an å jag bytte både motor och diff olja på bilen idag. Fick även fylla på lite bromsolja då den va nere i typ min läget. Har även monterat dit Aluminium Pedaler istället för dom andra jag hade.

2006-08-09: Sådär ja nu va växellådan tebax på plats i bilen. Allt fungerar precis som det ska göra :-). Tog Anders, *.an å Mig ca 5 timmar för att få dit den igen men nu vet vi hur vi ska göra nästa gång ;-). Nu har jag bara kvar att byta motor oljan å filter, soppa filter å diff oljan, men det blir morgondagens problem. Å sen kvarstår bara bromsoljan när Anders har fixat fram den.

2006-08-08: Fixade dit en knapp så jag kan starta Stereon och Neonet även när jag inte har tändningen igång på bilen. Va å kollade in Bajen Speedway på Gubbis där dom mötte Vargarna, det blev seger med 51-45. Bilder finns i Galleriet HÄR.

2006-08-07: Fjäderbenstaget för bakvagnen är nu monterat liksom dom nya Carbotech Bobcat beläggen tillbak bromsarna. Finns lite nya bilder i Galleriet. Har också varit iväg å hämtat växellådan hos Jerry. Planen är att montera dit den på onsdag kvällen.

2006-08-03: Jerry ringde om lådan å sa att det inte va så stor fel på den utan det va bara armarna för själa växlingsmekanismen för 3,4;an som hade dött så me lite tur så e lådan klar till helgen. Va å hämta mitt fjäderbensstag till bak på posten.

2006-08-02: Lämnade iväg lådan till Jerry så han ska ta sig en titt på den.

2006-07-31: Beställde Coilovers å fjäderbensstag till bak.

2006-07-29: Monterade klart å kopplade in det nya LED kitet. Så ny lyser det najs i ollika färger under bilen.Men det va en hel del jobba att lyckas dra kablarna snyggt men det gick bra till slut.

2006-07-28: Monterade dit dom nya bromsskivorna som jag ska ha där bak, passade även på att byta handbromsklossarna och bromsbeläggen. Fick dock inte dit dom nya Carbotech beläggen dom passade inte riktigt som dom skulle men tror jag kan modda dom lite så borde dom passa. Rev även ned mitt Neon kit från bilen och började montera mitt nya LED kit som jag tänkte ha istället. Finns massa nya bilder i Galleriet.

2006-07-27: Började mecka med bromsarna idag men när jag fått bort allt så såg jag att även nya bromsklossar till handbromsen behövs å tyvärr så hade alla butikerna redan stängt så det gick inte att fortsätta arbetet. Pratade även med Jerry, han som ska fixa till lådan och jag kommer å lämna den till honom troligtvis på onsdag nästa vecka.

2006-07-26: Äntligen tog vi ned växellådan. Jag, Anders å *:an meckade ned växellådan ikväll. Vi höll på å böka å stöka ett bra tag men vi lyckades tillslut när vi läste å förstod manualen på rätt sätt ;-). Ganska klantigt å inte läsa å förstå den direkt :-D. Som vanligt va det glada påhopp på varandra hela tiden under meckandet :-D. Anders hade även med sig mina nya bakbromsar och massa olja till både motor å växellåda.

2006-07-22: Fortsatte arbetet med att ta ned växellådan. Vi kom en bit närmare att lyfta ned den helt. Vi tömde ut oljan å upptäckte då att det fanns metallflisor i den... inget bra alls skulle jag tippa ;-). kolla in bilderna HÄR. Vi fixade även till ett "nytt" bord i garaget.

2006-07-19: Va å kolla in finnkampenmotor på solvalla idag. Det va ett kanon najs arrangemang där Sverige såklart krossade finnarna. Det är kul när man kan se hela banan där dom kör. Hoppas arrangemanget återkommer som dom sa. Patrik flodin vann hela tävlingen efter att ha vunnit finalen mot Thed Björk. Bilder finns HÄR.

2006-07-18: Påbörjade arbetet ikväll med att få ned växellådan, vi hann få bort avgassystemet å hundbenet. Tog även bort motorhuv å fjäderbensstag för att underlätta hela arbetet. Tog ju osså en del tid att få upp bilen på lyften innan vi kunde påbörja själva arbetet. Det som e kvar nu är få bort kardan å lite stag å sen såklart själva växellådan.

2006-07-16: Idag så va det dags för andra racet på lunda och det blev som vanligt kanon väder även denna gång. Vi satte precis som vanligt upp en bana tillsammans innan vi började köra. Dock fick jag köra med min 760 istället för subban då växellådan inte fungerar på den. Men det gick ju det me.

2006-07-14: När jag va ute å körde idag såheltvplötsligt när jag skulle växla ned så fastnade växellådan i fyran... skit skumt så bara rulla in till kanten vid vista skolan för att försöka få ur växeln det gick tillslut efter att ha puttad på bilen lite fram å tebax. Så efter det va det bara ringa Mike som kom å bongsera mig till garaget eftersom jag inte kund lägga in någon annan växel än fyran... Ja ja bara å försöka ta reda på vad som kan ha hänt. Skumt det hände i huvudtaget då jag inte kört hårt me bilen idag.

2006-07-12: Va ute å filmade lite mer till den iflm *:an å jag har tänkt fixa ihop när vi har typ rtt antal timmars film att klippa ihop med. Vi kallar dagens filmning för Rallylek blev ca 6 min ikväll.

2006-07-07: *:an å jag va ute å fotade å filmade lite mer inatt. Det blev en del najsa filmklipp å bilder. Snart har vi så vi kan klippa ihop en riktigt cool film. Bilder finns i galleriet HÄR.

2006-07-05: *:an å jag va ute å fotade å filmade lite cooola kör sekvenser. Det blev mycket tunnel körande. Bilder finns i galleriet HÄR.

2006-07-02: Mera baslåde byggande. Idag så fin slipade vi lådan lite å sen klädde vi in den å monterade själva basen så nu är lådan klar. Vi kopplade även in den å det dunkar på bra i bilen nu. Bara det jobbiga kvar att justera in ljudet med hjälp av delningsfilterna som finns inbyggda på slutstegen. Bilder finns i galleriet HÄR.

2006-06-26: Idag så fortsatte vi arbetet me baslådan. Vi han lägga dit tre lager polyester och glasfibermatta så nu är vi nöjda me det. Det som återstår nu är att slipa å spackla bort alla ojämnheter å såklart skall vi klä den med högtalar tyg osså å efter det e det bara dit me basen å rocka fet. Bilder finns i galleriet HÄR. Vi han även med att koppla in min gamla baslåda i *:an subba så nu låter det lite bättre i den osså.

2006-06-22: *:an å jag fortsatte arbetet med baslådan. Nu har vi monterat baffel med stöd pinnar. Vi drog tyget över lådan osså så att vi kunde spackla en första gång. Satan va polyester spackel luktar gott å starkt. Nu är det bara en 2-3 ggr kvar med polyester speckel å glasfiber väv sen är det bara å koppla in basen. Bilder finns i galleriet HÄR.

2006-06-20: Började bygget av själva balådan idag. Vi sågade ut bottenplattan och ramen för högtalaren. Nu gäller det bara att placera dit ramen på botten plattan så att högtalern för plats och får en najs vinkel.

2006-06-18: Rally Raid ala Nynäs, *:an hämtade sin nytrimmade bil från JRM idag så vi bestämde oss för att dra iväg å köra lite på rally vägararna ned mot nynäs. Det gick som satan på dom kurviga småvägarna från VH-Nynäs. Satan va det e kul så vi glömde helt bort att filma men några bilder blev det iaf när vi stod stilla å lät bilarna kyla ned sig lite. Bilder finns i galleriet HÄR.

2006-06-17: Så där jag då va årets första 2-Fat Racing dag på Lunda avklarard. Som vanligt blev det en kanon dag även denna gång på Lunda Flygfält. Bilder finns i Galleriet HÄR.

2006-06-11: Idag så monterade jag och *:an dit orginal fjädrarna bak på min bil då det med 50 mm sänkning så skrapade skärm kanten i däcket typ hela tiden. Fram får det va 50 mm säkning för där går det ju bra. Ska nu ta och leta reda på sänk fjädrar som bara sänker typ 25-30 där bak så ska det nog inte skrapa i, vill ju inte att bilen ska se ut osm en SUV där bak ;-). Det tog oss ca 6 timmar att få loss allt å få dir orgina lfjädrarna igen, det va ju en del bultar som absolut skulle jävlas å sitta fast satan men det löste sig ju till slut. Finns lite bilder på meckandet i Galleriet.

2006-06-08: Har skapat en liten hemsida för vår lilla resa vi ska göra till Gotland Ring i sommar. Sidan kan du hitta HÄR.

2006-06-06: Va å kolla in speedway på gubbis me biffen. Det va Bajen mot Rospiggarna. Vi snackar om en riktigt bra och jämn match, tyvärr kom inte Nicki upp i normal standard men Bajen kunde krossa å förnedra iaf, segern skrevs till 49-47 snacka kross ;-). Bilder finns i Galleriet HÄR.


2006-06-02: Kpopplade äntligen in neon kittet som suttit under bilen i typ 1,5 års tid. Tyckte det va dags för att dra igång det så nu lyser det rött under bilen Tog ca 3 timmar att koppla in det, puh...

2006-05-14: Nu är man hemma efter att ha varit på Monday Bar Spring Cruise 2006 på Silja Festival. Man e lagom trött efter sådär 23 timmar med konstant techno dunk omkring sig. Det va en kanon kul å najs kryssning med mycket bra musik. Vi planerar även att dra på nästa kryssning som går av stapeln 10-11 augusti. Bilder finns i Galleriet HÄR.

2006-05-06: Va å kolla in Streetcarsfest på Gustavsbergsmässan idag. Bilder finns i Galleriet HÄR.

2006-04-25: Idag så drog *:an å jag till en däck firma i Tierp där dom hade kanon billiga däck. Jag köpte Kumho Ecsta MX 215/40 R17 87Y KU15 till Imprezan så nu har man lite bättre grepp än förut. 2006-06-05 - Meckardag för anglian. Läs mer HÄR2006-04-16: Idag drog vi ned å kollade in elmia mässan. Det fanns en hel del balla å coola bilar där. Så man får helt klart massa nya idéer å så när man e på styling mässa. Efter mässan så drog vi ned till Götet å plocka upp *:an nya fälgar till han impreza. Bilder finns i galleriet HÄR.

2006-04-07: Va å köpte material som jag skall ha till bygget av baslådan. Det ända so mjag inte fixade var 22 mm spån å 16 mm mdf, fick inte plats med så stora skivor i bilen ;-).

2006-04-03: Nu är även front högtalarna inkopplade via slutsteget så nu är det bara base kvar å sedan dags för justering av ljudet.

2006-04-02: Jag fortsatte med bilstereo bygget idag då jag ägnade mig åt att koppla in ström, jord, remote och även högtalarkablarna till stegen. Kopplade även in bakhägtalarna till 4-kanals steget, bara front talarna kvar på det så kan jag börja köra med det. Lite nya bilder finns i galleriet HÄR. Ändrade om lite i menyerna på sajten så nu e det Version 6.6 på sajten.


2006-03-29: Nu har Fredrik bokat Techno kryssningen som vi ska göra i maj me Monday Bar. Det ska bli kanon kul party resa me grabbarna grus :-D. Läs mer HÄR eller HÄR.

2006-03-28: Jag fortsatte arbetet med bilstereo bygget. Jag monterade och kopplade in neon. Monterade även slutstegen på den platta dom skall sitta på i reservhjulsbaljan. Det som är kvar nu är baslådan och att koppla in allt. Lite nya bilder finns i galleriet HÄR.

2006-03-27: *:an å jag fortsatte med bilstereo mecket idag. Vi blev klara med golvet i bakluckan å även plattan för slutstegen så nu är allt klätt å klart. Så nu är det bara att göra lådan till basen och koppla in alla grejorna. Drog även en kabel för att kunna koppla in en skärm i bilen. Bilder finns i galleriet HÄR.


2006-03-25: Va i garaget me *:an å meckade mer med bilstereo bygget som vi håller på me i min impreza. Fixa dra en ny lågnivå å några högtalarkablar till framdörrarna. Sedan han vi i princip klart me golvet till bakluckan så nu är det bara lite färg å på me tyget så ska det bli kanon.

2006-03-24: Idag så va vi ute me massa kollegor å ex kollegor, vi var först på Akkuratt å sen efter det drog dom sista tappra vidare till Mest.

2006-03-20: Köpte mig en ny andra bil idag då peggen både va för liten å saknade dragkrok. Det blev en Volvo 760 GLE (V6). Läs mer under Bilar. Har även fixat till sidor för St Anton resan vi tänker göra 2007 och även för Santa Pod resan vi skall göra i Maj. Vi bokade även alla biljetter mm som vi behöver för Santa Pod resan, vi får se om några fler ydker upp där, just nu bara jag å *:an som ska dit.

2006-03-17: Idag så va jag, farsan, fredrik å mike å kollade in Lögn i Helvete på China Teatern. Det va en kanon kul komedi med Robert Gustavsson å Peter Dalle i huvud rollerna. läs mer HÄR.


2006-03-13: Jag å *:an började såga till å mecka nytt golv i backluckan på subban å planera för bilstereo bygget som det nu va dags att börja me. Nu måste man bara köpa in materialet som kommer behövas, högtalarkabel, Högtalartyg, Sågborr, Strömkabel, Jordkabel, Borrar å Spånskiveskruv. Bokade även biljetter till SM Finalen i Bandy på Söndag, det blir jag å Biffen som drar dit å heja fram Bajen till SM Guld :-).

2006-03-06: Fick med hjälp av farsan dit kolven efter lite trixande så nu är minimotorn trimmad, synd bara soppa kranen inte fungerar osm den ska så kunde inte testa den. Får ta å fixa soppa kranen nåndag framöver.

2006-03-04: Meckade idag dit det nya framdrevet på minimoton, monterade även dit ett sportluftsfilter på den, försökte även få dit den nya trim cylindern men fick inte dit kolven så får försöka en annan dag med det. Finns lite nya bilder på Minimoton i Galleriet.
Jag och *:an stack ut ikväll å sladda omkring i massor på olika parkeringar i dom södra förorterna, vi höll på att bli inlåsta på en av parkeringarna, tur vakten va hörde osså å han hade gärna låtit oss leka vidare men han hade ju sina order att låsa bommen. Satan va kul det är att sladda omkring me bilen, körde fast lite lätt när det blev för mycket snö för bilen så den agerade som plog men inga problem 4 hjuls driften fixade det galant me hjälp av lite backning å så. Vi filmade även så nu ska vi bara försöka fixa till en najs filmsnutt. Kan säga så här hela bilen va typ täckt me snö när vi va klara efter sådär 3-4 timmars lekande :-D. Så jävla kul det är :-D.


2006-02-25: Har gjort en ny sida där jag har lagt upp alla bilar jag haft å lite snabb info om dessa (mina Bilar). Så nu e det Version 6.5 på sajten.

2006-01-31: Jag å *:an drog till biltema å fixade det sista vi behövde för att koppla in kompressorn i garaget. Sedan mot garaget å koppla in slangar mm till kompressorn å sen testa vi muttersmacken å den rocka på. Bilder på kompressor installationen finns i Galleriet HÄR.

2006-01-27: På kvällen idag så hade Sussi samlat ihop ett gäng kollegor, ex kollegor m.fl. Vi var på Resturang Krönet. Det va en trevlig och rolig kväll, kul att träffa alla.

2006-01-24: Idag så stack jag till garaget där jag äntligen monterade in mitt fjäderbensstag som jag haft liggande i typ 1 års tid, tyckte det va dags att få det på plats. Bilder finns i galleriet. Vi testade även vår feting kompressor som vi fick med till garaget, den funka hur bra som helst, lät faktiskt mindre än vad vi väntat. Nu ska vi bara se till att fixa slangar mm så vi kan koppla in mutter smacken mm.

2006-01-23: Idag fick vi hjälp av Stene att koppla in en rörelse dekare på lamporna så vi slipper använda ficklampa för att hitta strömbrytaren, han koppla även in våran kompressor, synd bara ena fasen hade gått så vi inte kunde testa den.


2006-01-21: Igår var vi ute på party me spelklubben. Vi var på ballbreaker å körde en trekamp å tuggade gott. Det blev en riktigt trevlig kväll. Läs mer på Spelklubbens sida HÄR.

2006-01-19: Löpning me lampa 45 min, asfalt å stig.

2006-01-13: Va å hämta bilen på lunchen idag. På kvällen så drog vi i väg till Svejk å träffa massa före detta kollegor. Det var riktigt kul å träffa dom. Det blev en riktig kul kväll, vi började på Svejk där vi käkade å satt å snacka massa sedan vid typ 11-tiden så börja folk droppa av då drog jag å ricky till casinot å spela lite blackjack, där dök även Öbbe upp lite senare.

2006-01-12: Efter ca 3 timmars felsökande å fixande så hade TC meckat klart bilen så nu rockar den fett igen. Det va en till tändkabel som va lös. Jag hade ju satt dit den på vänstra sidan som var lös men jag hade ju inte lyckats komma åt dom på högra sidan å känna på dom men det kunde tc efter borttagning av batteriet å så. Dom fick dock byta alla tändstiften då dessa hade blivit tok sura. Bara å hämta bilen imorgon. Vi var i garaget idag å röjde undan å lyfte uppmassa grejor på dom övre planen så vi skulle få mer plats på själva meckar golvet där bilarna står.

2006-01-10: Bilen inne på tc nu, dom ska se om dom hittar felet. Löpning me lampa 45 min, asfalt å stig.


2006-01-09: Snacka me TC idag å dom fatta heller inte varför bilen skulle rycka å gå dåligt, dom trode kanske någon vacuum slang har låstnat eller likanande. Ska dra ner bilen till dom imorgon så får dom titta på den.

2006-01-07: Har gjort en ny logga till siten (ver 6.4 nu). Har även uppdaterat me lite ny info Om Mig.

2006-01-05: Hade tänkt mig ta bilen till jobbet idag men när jag började rulla iväg från garaget så höll den på å rycka å gå skit dåligt precis osm när den gick på 3 cylindrar men ny tickade det om ventilerna (tror jag). så det va bara sätlla in bilen igen. Får be TC kolla på den i nästa vecka. Monterade även in transpondern för Stockholmsförsöket, inte för jag gillar billtullar men lättare å få det draget via autogiro. Har meckat me layouten på siten (ver 6.3 nu) flyttade bland annat om lite bland menyerna. Har även uppdaterat texten på flera av sidorna.

2006-01-03: Hjälpte farsan byta bakbromsar på sin Astra, efter det passade vi på å kolla varför subban bara gick på 3 cylindrar och efter en snabb felsökning så visade sig att ena tändkabeln hade hoppat loss från ett av tändstiften. Det va ju lätt fixat så nu går den som vanligt igen :-).


2005-12-31: Idag så var det dags att flytta anglian från Mackans garage till vårat riktiga garage. Vi började me att skruva fast bakaxeln igen å sen stack vi iväg å hämta bilsläpet osm vi hyrde, sen va det bara att dra upp bilen på släpet å lasta in alla grejorna som vi skulle ha me oss. Sen bar det iväg till det andra garaget. Det tog oss ca 4 timmar att flytta bilen till sin nya plats. På hemvägen hände dock något skumt me min Impreza, den börja rycka å låta som den gick på 3 cylindrar så för att vara på säkrasidan så bogsera vi hem den till mitt garage. Blir till å felsöka efter nyårshelgen, antagligen fukt någonstans.

2005-12-26: Idag så var det dags för annandags bandy precis som vanligt :-) Vi (Stefan å Jag) drog me tåg till uppsala för att kolla in Sirius-Bajen, Matchen va en ganska tråkigt men Bajen vann till slut me 10-5. Efter bandyn så bar det iväg hemåt me tåget å direkt mot Eriksdalshallen där Bajen hanboll mötte Önnered, det blev också en lätt seger även där med 44-24. Det blev en riktigt rolig annandag :-).

2005-12-21: Har uppdaterat lite på typ alla sidor som har med imprezan att göra.

2005-12-19: Va å hämta bilen idag som äntligen e klar å besiktad nu. Fy satan va kul det e å köra när det e snö ute, den spinner ju loss på dom flesta växlarna när det e halt :-D.


2005-12-16: Har uppdaterat lite info Om mig. Thailands resans bilder finns nu upplagda på Thailands sidan och även i Galleriet.

2005-11-29: Idag så målade vi övregolvet i garaget, det blir blått golv.

2005-11-28: Va nere å lämna in vinterdäcken till TC, så dom kan ut å mappa bilen. Mappningen är det ända som kvarstår nu. dom monterar dit en 3 bars mapsensor på en gång.

2005-11-26: Har fixat till lätt uppdaterade dagböcker på Thailand2005/Canada2006 sidorna för att jg lätt ska kunna uppdatera dom när jag väl e på själva resan :-).


2005-11-21: Va å fixade in nytt golv på övre våningen i garaget. Bilder hittar ni HÄR.

2005-11-20: Har uppdaterat snabb länkarna på sidan med nya. Peggen sidan uppdaterad med lite mer info. Har fixat ett mail formulär för att kontakta mig. Hittade även lite små buggar som nu e fixade.

2005-11-16: Va nere på TC idag å lämnade in ic:n å snackade me dom, bilen e snart klar, bara ic:n å kanske lite mappning kvar :-)

2005-11-11: Va å kolla in Monster Jam i Globen idag. Satan va häftiga Monster Truckar är. Förutom Monster Truckar så kördes det Quadrunner, Freestyle Motocross och även en jet driven bil, satan va den lät. Det var 2,5 timmar kanon najs show att kolla på, det hände alltid nåt, typiskt amerikanskt. Bilder kommer upp under morgondagen

2005-11-07: Idag så gjorde vi klart trappan till övre våningen så nu kan man gå uppp på ett lätt sätt. Se mer i Galleriet HÄR


2005-11-06: Idag så gjorde vi klart med förstärkande av golvet och nu känns det mycket stabilare än förut. Vi körde även en städning av garaget för att få bort olja å skit från väggarna.

2005-11-05: Idag va det dags för att börja förstärka golvet i garaget. Se bilder i Galleriet HÄR

2005-11-04: Idag var det kickoff me jobbet. Vi var os Speedfreak HÄR å köre Tre Kamp i motorsport. Det började med att vi körde Quadrunners, sedan Minicars, satan va crazy kul det va å köra dom och till sist så avslutade vi med att köra gokart. Efter vi va klara med det så drog vi iväg till akkurat å käkade å tugga gott.

2005-10-28: Kontaktet till Garaget blev skrivet idag, äntligen ett riktigt meck garage :-)

2005-10-13: Hjälpt Totte att ta av masten från hans segelbåt.

2005-10-09: Har rensat upp bland filmer och även fixat till thumbnails på dom som blev kvar.


2005-09-29: Nu är Thailands resan betald och klar, nu är det bara 2 månaders väntetid kvar. Se mer på Thailandssidan HÄR.

2005-09-25: Idag har jag varit å kört racing på Lund igen, vädret var som vanligt kanon. Vi ställde upp en mycket kurvig bana som blev en riktig utmaning att köra. Se bilder i galleriet HÄR. Vi filmade även en hel del, blev typ 2 timmar film som vi nångång ska redigera ihop.

2005-09-18: Har varit på Landet å byggt lite ålatat mig. Finns lite nya bilder i Galleriet HÄR.

2005-09-15: Har bytt tändstift, tändkablar och luftfilter i Peggen. Nu är jag även helt klar i vardagsrummet. Bara badrummet kvar nu.


2005-09-13: Hittade lite gamla bilder på en cd här hemma som jag nu har lagt in i Galleriet, bilder från resan till Skottland vi gjorde med jobbet 2003 HÄR, bilder från High Chaparall Juli 2003 HÄR, bilder från när Masic fyllde år HÄR och till sist bilder från Segling me Totte HÄR.

2005-09-11: Thailands resa bokad å klar, vi drar 1-16 december till Phuket. Vi flyger me Apollo men vi fixar boende å allt annat själva. Har så klart även fixat en egen sida för Thilands Semestern finns HÄR

2005-09-10: Har samlat alla mina länkar på en sida nu, även lagt upp lite rese länkar.

2005-09-05: Har uppgraderat mitt web galleri till gallery version 2, kvarstår dock några små grejor att fixa. Har även lagt upp mina gamla layouter av siten, finns under övriga länkar.


2005-09-04: Nu är det färdig målat i vardags rummet, bara lyfta tebax alla möblerna nu.

2005-09-03: Hittade ytterliggare lite gamlaweb sidor jag haft från 98:a. finns länkade under övriga länkar.

2005-09-01: Bara en målning kvar nu innan jag e klar med vardagsrummet.

2005-08-28: Hittade mina gamla websidor från 96 å 97 finns länkade nu under övriga länkar. Har målat i vardagsrummet, bara 2 målningar kvar innan allt e klart, Himmelsvit e färgen jag ska ha.

2005-08-27: Har rensat lite bland bilderna och även meckat lite med designen men nu e jag helt klar me nya layouten på sidan.


2005-08-25: Va å kolla Bajen speedway ta sig till elitserien genom att krossa eldarna me 58-36. Bilder finns i galleriet HÄR.

2005-08-23: Nu är Skidreasa 2006 för Dalton Brothers bokad å klar, vi kommer dra 4-18 februari 2006 till Whistler i Canada, läs mer HÄR.

2005-08-20: Mera arbete med sidan.

2005-08-19: Ytterliggare mer arbete med "nya" versionen av sidan. Den e snart helt fri från "Buggar".


2005-08-18: Ännu mer arbete med "nya" versionen av sidan pågår för fullt.

2005-08-17: Idag va jag å en kollega å kolla in när Bajen Speedway krossade Valsarna från hagfors med 65-31 hemma på Gubbis. Nu är det nära för att Bajen skall gå upp i Elitserien i Speedway :-). Bilder hittar du HÄR. Även lite nya länkar inlagda.

2005-08-16: Har meckat om sidan så att den kör iframes nu, så den är betydligt snabbare nu. Har gjort en mängs andra uppdateringar också. Räknar detta som en ganska stor ändring så siten är nu Version 6.0 istället 5.5. Har bland annat lagt till en sida "Om Mig", även massa uppaderingar i texterna på dom andra sidorna. Kvarstår dock en del buggar å små justeringar innan jag e helt klar.

2005-08-13: Idag så sprang jag midnattsloppet som går på söder i stockholm och det är Bajen som arrangerar. Vädret va ju inte det bästa men det regnade ju inte iaf. Jag sprang på 58.07 inte så himla tokig för att bara tränat 3 ggr den senaste månaden så jag e nöjd me den tiden. Läs mer på http://www.midnattsloppet.se.


2005-08-10: Har nu flyttat över alla mina övriga sidor till samma server som pingen.se rullar på, så nu är dom betydligt mycket snabbare än förut. Har även fixat och uppdaterat bland alla övriga länkarna.

2005-08-06: Återigen så var det dags för racing på Lunda, denna gång blev vi bara 5 st men det blev ju i sin tur mycket racing :-D. Vädret var kanon även denna gång förutom en liten skur. Vi satte upp en bana även denna gång men inte likadan då vi vill prova olika alternativ. Vi körde från kl 10 till 17 med Grillning till lunch så blev det en riktigt lyckat dag, Men på hemvägen så tok regnade. Bilder och filmer finns i Galleriet.

2005-08-02: Har fixat en liten websida för våran resa till Canada som vi ska göra 2006. Den hittar ni under Övriga Länkar eller HÄR

2005-07-31: Idag va jag och *:an på Veidec Festival på Mantorp Park å kollade in Top Fuel Dragracing mm, dock blev det inte så mycket racing då hela förmiddagen regnade bort tyvärr. Bilder finns i galleriet när det är upp igen. Har även rensat lite blad bilderna.

2005-07-29: Idag va jag på Street Cars Fest på Barkarby flygfält, det var kanon väder. Bilder finns i galleriet. Galleriet ligger nere sedan 20050709 p.g.a min webserver inte rockar oredentligt. Även lite nya bil länkar inlagda.


2005-07-02: Idag så var det dags för lite racing på Lunda, lite klantigt bara att det va samma dags som det va EDPS på Tullinge ;-), det va kanon väder och vi hade det kanon kul hela dagen. Synd bara jag intek unde använda subban ;-). Kolla i Galleriet så finns det massa bilder från racingen på Lunda. Även lagt upp bilder på minimoton å peggen från lunda på respektive sida.

2005-06-19: Idag var jag på STCC på Anderstorp. Det va kanon väder med Sol heladagen och såklart mycket bra racing. Kolla i Galleriet där finns massa bilder.

2005-06-14: Monterade dit kåporna på minimoton och var även ute å filmade lite när jag körde.

2005-06-13: Sony Xplod XS-F1724 6,5 tum monterade i hatthyllan i Peggen nu, nu låter det ännu bättre i bilen.

2005-06-12: Har äntligen fått igång baslådan i peggen, det krävdes både ny jord punkt och ny lågnivå kabel. Nu boppar det äntligen iaf ;-). Har uppdaterat bil länksidan med lite nya länkar. Har uppdaterat både Peggen och Minimoto sidan med planer.


2005-06-06: Va ute å körde lite med minimoton, den går satan bra :-) Lite läskigt dock att man kör i 50 knyck så nära backen. Jorden till slutesteg rockar inte så bra så därför får jag ingen bas än så länge, får ta å fixa det nåndag. Har beställt mig ett trimkit nu till minimoton,Trimkitet består av 48,5cc cylinder inkl kolv och ringar samt ett sportfilter, se bild på minimoto sidan.

2005-06-05: Idag så testade jag minimoton men det fick bli i garaget då det regnade ute, typ hela garaget rökfyllt efter ett tag ;-) Satan va coolt det va med minimoto, dags å köpa sig lite skydd nu. Drog ström kabeln till slutsteget i peggen. Mitt fjäderbensstag till imprezan har äntligen kommit. Finns lite nya bilder på minimoto, peggen och galleriet.

2005-06-04: Nu är stereon monterad i peggen, bara strömmen till slutsteget kvar. Skit att det regna idag så jag kunde inte testa min minimoto... Pingen dekaler monterade på både peggen å minimoton. Har uppdaterat minimoto och peggen sidorna.

2005-06-03: Min minimoto har anlänt, va å hämtade den på lunchen. Minimoto sidan uppdaterad med lite mer text å bilder.


2005-05-31: Faaan mitt mätinstrument har ballat ur så kundei nte mäta fram + och - till bilstereon i peggen. Köpte även fel iso adapter så kunde ändå inte koppla in stereon. Mecka lite mså fix med layouten å bakgrundern på vissa av sidorna på webben. Lite nya bilder på bilstereo monteringen i peggen finns upplagda.

2005-05-29: Har köpt mig en ny bilstereo idag till Subban, det blev en Sony MEX-R1. Har även börjat montera i den gamla bilstereon i Peggen bl.a monterat in DLS 225 i framdörrarna. Monterat in Baslådan i bak också. Bilder kommer. Har meckat till bilstereo konfigurations sidorna (dock inte helt klart än). Har även uppdaterat Fakta, Planer och Peggen sidan.

2005-05-24: Har skapat en sida för Peggen. Har lagt upp lite bilder på Peggen också. Har lagt till en länk till Peugeot Sport Club. Blivit medlem i Peg Sport Club. Lite uppdateringar av Minimoto sidan har skett också.

2005-05-23: Köpte mig en Peugeot 205 GTI -89:a idag, jag ska ha den som andra bil och som lekbil ;-).

2005-05-19: Idag så va jag på Speedway i Gubbis, Bajen mot Griparna. Se mer under Galleriet.


2005-05-13: Tankade ned senaste versionen av Link programvaran (2.4) och installerade den på pc:n i bilen.

2005-05-08: Idag var det Racing på Tullinge (Challenge). Uppdaterat med lite racing bilder.

2005-04-01: Besiktade bilen idag och precis som jag trodde så slog dom ned på avgas värderna.

2005-03-28: Besiktning bokad till 1/4, har gjort alla förberedelser inför besikningen idag också. Har betällt en Minimoto M1 idag, leverans i Maj. Har uppdaterat hemsidan med lite nytt. Lagt till en sida för min minimoto, uppdaterad diverse annant också på hemsidan.

2005-03-27: Idag så bar det iväg till Elmia mässan, det va en trevlig resa och bra mässa. Kollar mer under Galleri. Länkar och Fakta sidan uppdaterade med lite nytt.

2005-03-24: Monterade dit kjolarna idag ca 4 timmars jobb. Index sidan uppdaterad med Tack till.


2005-03-22: Har idag hämtat odm sista grejorna från lackaren. Funderar på att montera dit dessa på torsdag. Uppdaterat med lite nya bilder på exteriören.

2005-03-21: Ska hämta dom färdig lackade prylarna imorgon. Prestanda sidan uppdatera med lite mer info.

2005-03-16: Ska nog hämta alla lackade grejor på måndag.

2005-03-10: Snackade med snubben som har skärmarna å dom e på g nu, även bilstereon ska fixas snart men först ska han bygga låda i en likadan subba så han vet exakt hur han skall göra till min bil sen. Länkar uppdaterade också.

2005-02-12: Har fixat en websida för våran resa till Kittelfjäll. Den hittar ni under Övriga Länkar eller HÄR


2005-01-23: Sidkjolarna monterade.

2005-01-22: Förhoppningsvis så e kjolarna färdiglackade i nästa vecka.

2005-01-18: Blinkerserna på backspeglarna inkopplade.

2005-01-13: Backspeglarna monterade, bara inkopplingen av Blinkers kvar.

2005-01-08: Bältespads monterade, Brandsläckare monterad i bakluckan, Rivit ur gamla baslådan med Sluteg mm. Påbörjade monteringen av Backspeglarna.

2004-12-19: Nytt Batteri införskaffat och monterat i bilen.

2004-12-18: Bältespads och Pedaler har anlänt.

2004-12-12: Fjäderbensstag Fram, Bältespads och Pedaler beställda. Blir bra julklappar till mig själv :-)

2004-12-11: Elektronisk Batteri/Underhålls laddare inköpt och inkopplad. Även ändrat lite text på Web sidorna.

2004-11-28: Tog några bilder på bilen, Se mer under Exteriör och Motor.


2004-11-26: Bilen står i garaget nu men är dock inte klar än. Länkar uppdaterade också.

2004-11-21: Va å kolla på Svenska Bilsportmässan, Se mer under Galleriet.

2004-11-11: Det blev något fel vid lackningen så färgen typ krackelerade, omlackning pågår.

2004-11-05: Lackaren har varit sjuk så delarna är inte klara än. Lite nya länkar är upplagda också.

2004-10-23: Var på Hot Wheels Monster Jam i Globen, fy satan va ballt det va. Se mer under Galleriet

2004-10-20: Sista delarna anländer på fredag, Stereon mm monteras i nästa vecka.

2004-10-15: Sista delarna på lackning nu (Fram och Bak Kjol).

2004-10-09: Var på Streetcarsfest Mässan, Se mer under Galleriet. Adapterplattorna har anlänt till speglarna, lite kortare leverans tid på dom än väntat.


2004-10-07: Inte många delar kvar som skall lackas nu.

2004-10-04: Kollade in den lackade vingen, super nice blev det :-), Backspeglar och Brandsläckare har anlänt, väntar bara på adapterplattorna nu ca 4-5v lev! Även uppdaterat Övrigt, Fakta och Galleri.

2004-09-24: Backspeglar och Brandsläckare beställda från Dalhems.

2004-09-23: Vingen färdiglackad å monterad, väntar på resten av delarna nu! Se mer under Exteriör. Även uppdaterat Galleriet.

2004-09-19: Åkte till Mantorp Park å kollade in STCC Finalen. Se mer under Galleriet.

2004-09-03: Förarbetet på Kjolarna innan lackning klart, väntar bara på lackarna nu. Fan va bilen ser skum ut utan vinge, scoop å kjolar.

2004-09-01: Spelklubben hade sitt första bus, vi var alla tok fulla. Se mer under Gelleriet.


2004-08-27: Kjolar mm avskruvade idag. Kollade även upp om toning av rutorna.

2004-08-24: Bromsarna helt klara nu.

2004-08-23: Bromsskivorna är inne på Svarvning för att ta bort reporna i dom

2004-08-18: Broms klossarna klara, det blev modifierade Porche GT2/GT3 GreenStuff Belägg. Lite mer design arbete med sidan.

2004-08-11: Beställt Nya broms klossar, Nya Högtalare mm och Omlackning av Kjolarna. Planer och Info uppdaterade.

2004-08-10: Monterat i 4xIPF 170 watts lampor i X-ljusen. Planer och Info uppdaterade.

2004-08-08: Monterat större kablar och bytt relä för att kunna köra med IPF lampor i X-ljusen.

2004-08-07: Va inne på byn å kollade Stockholm Crusing. Se mer under Gelleriet.


2004-08-01: Veidec Festival, Draracing på Mantorp kollades in. Se mer under Galleriet. Även uppdaterat Exteriör och Övrigt.

2004-07-30: Monterade Neon Kit under bilen, dock ej kopplat in det än.

2004-07-17: Va å körde Racing på Lunda Flygfält! Se mer under Galleriet. Även uppdaterat Motor,Racing,Övrigt,Filmer& och Länkar.

2004-07-14: Bytte Olja och oljefilter på bilen.

2004-07-13: Flyttat Regplåten fram. Inhandlat Ny Olja och Oljefilter. Även Planer, Exteriör, Interiör och Galleri uppdaterade.

2004-07-10: Monterat Pedaler och Neon i bakluckan. Även Fakta och Planer uppdaterade.

2004-07-05: Tvättat bilen utvändigt, Neon Alu mattor och Pedaler har anlänt.


2004-06-28: Neon kit, Alu mattor, Pedaler beställda.Även Fakta och Planer uppdaterade.

2004-06-22: Va å kolla in djur på Järvzoo. Se mer under Galleriet.

2004-06-03: Kollade in Bajen Speedway på Gubbis. Se mer under Galleriet.

2004-06-02: Blackrace i Farsta. Se mer under Galleriet.

2004-05-04: Fick äntligen igång PC´s med Serial Linken till databoxen.Även Bilder och Fakta uppdaterade.

2004-05-03: Eftersom ena av mina Clarion 6x9 var trasig så bytte jag ut dom idag mot GAS Alpha 6944 4-way 6x9. Även Bilder och Fakta uppdaterade.

2004-04-30: Började spraya min x-ljus ramp, hatar rinningar...Svart ska den bli. Länkar uppdaterade.

2004-04-23: Monterade in Höger fram högtalare. Monterade även in Shift Lighten. Bilder och Fakta uppdaterade.


2004-04-21: Monterade in Vänster fram högtalare.

2004-04-17: Monterade in Slusteg, Delningsfiler å Konding i reservhjulsbaljan, tog ca 3,5 timme. Se mer under bilder, dock inte klar helt med bygget ska bli neon mm. Bilder och Länkar uppdaterade.

2004-04-16: Monterade in 6x9 Högtalarna i Hatthyllan, tog ca 4 timmar å fixa till det. Fakta, Bilder och Planer uppdaterade.

2004-04-01: Bytte till sommardäcken eller rättare sagt Farstadäckcenter gjorde det ;-). Va ute å lekte lite. Gasade runt lite omkring på södertörn. Pillade lite med en G-Tech mätare också. Planer och Övrigt uppdaterade.

2004-03-24: Hämtade bilen idag!!! Den går hur bra som helst, mycket bättre än förut. Fakta, Prestanda och Planer uppdaterade.

2004-03-22: Chipet har anlänt, mappning pågår.

2004-03-18: Nu är det bara chipet till databoxen kvar och själva mappningen. Länkar uppdaterade.

2004-03-17: 850cc Spridarna är nu monterade.


2004-03-15: Va till TC på lunchen å kollade hur det gick, det va bara spridarna å bränsle regulator, bränsle slangar mm kvar att montera.

2004-03-12: Va på Stockholm Motor Show. Se mer under Gelleriet. Planer och Fakta uppdaterade.

2004-03-08: Nu är Oljekylare och Ny Vatten kylare monterade. Väntar bara på spridarna nu!.

2004-03-03: Fel chip levererart till databoxen, dock nytt på g, antagligen dyker det upp imorgon.

2004-02-26: Nu är alla delar till bilen beställda av Turbo Center. Hoppas på lev i nästa vecka av grejorna. Större Spridare (850cc), Bättre Vattenkylare, Bättre Oljekylare

2004-02-23: Bilen inlämnad till Turbo Center för montering av diverse trim grejor. Planer uppdaterad.

2004-02-19: Vägde bilen på lastbils våg, den vägde 1250 kg med mig i.


2004-03-15: Va till TC på lunchen å kollade hur det gick, det va bara spridarna å bränsle regulator, bränsle slangar mm kvar att montera.

2004-03-12: Va på Stockholm Motor Show. Se mer under Gelleriet. Planer och Fakta uppdaterade.

2004-03-08: Nu är Oljekylare och Ny Vatten kylare monterade. Väntar bara på spridarna nu!.

2004-03-03: Fel chip levererart till databoxen, dock nytt på g, antagligen dyker det upp imorgon.

2004-02-26: Nu är alla delar till bilen beställda av Turbo Center. Hoppas på lev i nästa vecka av grejorna. Större Spridare (850cc), Bättre Vattenkylare, Bättre Oljekylare

2004-02-23: Bilen inlämnad till Turbo Center för montering av diverse trim grejor. Planer uppdaterad.

2004-02-19: Vägde bilen på lastbils våg, den vägde 1250 kg med mig i.


2004-02-19: Snackade med Turbo Center om justering av kärran mm, inlämnas dit på Måndag (23/2)

2004-02-18: Snackade med KM tuning om skärm valsning, får ta å å lämna in den någon dag dit.

2004-02-15: Provade sätta i dom riktiga rally H4 lamporna i X-ljusen (4x170w IPF Special Halogen Bulb). Det blev dock för stor kabelförlust så effekten ute vi lamporna blev ca 400w bara. Kablarna blev också för varma! Slutsats. får byta till tjockare kablar om jag ska ha 680w i X-ljusen. Även Fakta, Planer och Länkar uppdaterade.

2004-02-08: Har varit ute å kört lite vinter väg i Tungelsta området, satan va kul det är :D. Va dock nära å sätta bilen i diket, 4 hjuls släpp kan va jobbigt om man inte är beredd på det. X-ljus rampen lyser som satan, blev nästan bländad själv i Snöovädret.


2004-01-18: Filmning i Jordbro. Se mer under Filmer.

2004-01-17: Varit ute å tagit lite Natt foton på bilen, Montering av Framrute Streamer och Montering av Rallynamn dekal.

2004-01-05: Bilen inlämnad till TurboCenter för lite finjustering.

2004-01-04: Monterade dit min X-ljus Box med 4 st IPF ljus i. Det lyser satan
2003-12-28: Va ute å lekte lite på vintervägarna, satan va det går...

2003-12-27: Tog lite bilder å filmer, dock lite mörkt för film kameran i mörkret men ljudet e bra.

2003-12-15: Den drar mindre soppa nu så länge man kör lugnt, men gasar man så snackar vi typ 2 liter milen eller mer.


2003-12-10: Känns som en hästspark när man drar på och turbon börjar verka.

2003-12-10: Den går som satan. Man får fyrhjulsspinn när man vill.

2003-12-09: Toningen blev inte klar så den får jag fixa senare.

2003-12-09: Hämtade den idag :D :D.

2003-12-03: Tänkte hämta den på Tisdag :D

2003-12-03: Bilen är klar förutom toningen som sker typ imorgon...:D

2003-11-28: Inte klar nu heller...

2003-11-21: Tyvärr så han bilen inte bli klar den här veckan men den som väntar på nått gott... :D

2003-11-15: Kollade in Streetcarsfest Mässan. Se mer under Gelleriet.


2003-11-13: Troligtvis blir bilen klar nästa vecka :D

2003-11-08: Det börjar närma sig för hämtning av bilen i Göteborg

2003-10-01: Väntar på att få hem bilen från trimningen i Göteborg

2003-09-28: Va på STTC Finalen på Mantor Park. Se mer under Galleriet.

2003-09-21: Kolla på Blackrace i Jordbro, *:an Racade med Peggen. Se mer under Galleriet.

2003-08-16: Åkte ned till Vallåkra över helgen och kollade in Vallåkra Träffen. Se mer under Gelleriet.

2003-08-02: Tittade på Stockholm Crusing på Sveavägen, Se mer under Galleriet.

2003-07-29: Avfärd med bilen på lastbil mot Göteborg får lagning och Trimning

2003-07-26: Dragracing på Mantorp Park, var där över hela helgen. Se mer under Galleriet.


2003-06-29: Challenge på Barakrby, Körde med Minimoto. Se mer under Galleriet.

2003-05-11: Bilen går sönder vid körning på Barkarby (Turbo å Cylinder). Se mer under Galleriet.

2003-05-03: Montering av Lexusljus och Vita blinkers

2003-04-19: Jag hämtar bilen efter omlackning (T-Gul)

2003-03-14: Var på Stockholm Motorsshow. Se mer under Gelleriet.

2003-01-13: Skidresa i Canada 2003, Se mer under Galleriet

2003-01-10: Sida skapad för skidresan till Canada 2003, Den hittar ni under Övriga Länkar eller HÄR


2002-11-08: Hämtning av bilen efter lagning och vidare färd mot Motala för omlackning.

2002-09-19: Bilen körs ned för omlackning i Motala, men motorn rasar...

2002-02-20: Bilen trimmas av Turbocenter till 270 hk :-D, Turbo tryck, Sportluftsfilter, 3" Avgas med Racekat, PowerFlex bussningar

2002-01-19: Byte till PIAA lampor i alla ljus framåt.


2001-12-12: Sony MD Bilstereo monteras, Tottes gamla.

2001-07-25: Baslåda med 2x12" + Kondensator och slutsteg 1000w, Diskanter och Aktivt Delningsfilter kopplas in

2001-05-02: Montering WRC Stänkskydd.

2001-02-20: Montering Larm hos Safety Sound i Farsta Strand.

2001-01-22: Bilen Köps :-) hos Karlssons-bil i Haninge